Werkgroep standaardisatie

Standaardisatie voor een betere samenwerking.

Het belang van data delen in de logistiek neemt snel toe. De variëteit van data en databronnen, de grote diversiteit van ICT oplossingen en de betrokkenheid van verschillende schakels in de keten maken data delen een complexe aangelegenheid.  Op alle niveaus in de sector wordt op nationaal en internationaal niveau gewerkt om data delen efficiënter en veiliger te maken. Het gebruik van logistieke ICT standaarden wordt gezien als een belangrijk instrument. De werkgroep standaardisatie van DALTI werkt pro-actief samen met overheden, brancheorganisatie en bedrijfsleven om werkbare standaarden te ontwikkelen en implementeren.

Aanmelden voor de werkgroep Standaardisatie meer over deze werkgroep

Ontwikkelingen

Open Trip Model, iShare, TransFollow, GS1, TLN transportopdracht, NLIP, Talking Logistics. Een kleine greep van initiatieven en ontwikkelingen op gebied van standaardisatie. De werkgroep standaardisatie wil leden informeren over deze ontwikkelingen en actief betrekken bij de ontwikkelingen.

Aanspreekpunt

Vanuit het bestuur zijn Jan Timmerman (Centric Logistics Solutions) en Twan Goossens (MobiCoach) aanspreekpunt voor de werkgroep standaardisatie.

Twan Goossens

Bestuurslid

werkgroep standaardisatie

Jan Timmerman

Bestuurslid

werkgroep standaardisatie

IT leverancier in de transport en logistiek? Werk samen aan een beter IT landschap.